Popcornautomaat tafelmodel € 17,50 per dag
Borg € 50, dit krijgt u terug wanneer apparaat schoon en werkend retour komt.

Popcornmachine GROOT model met warmhoud-functie, voor grote hoeveelheid popcorn € 50 per dag.
Borg € 150, dit ontvangt u direct terug wanneer het apparaat werkend retour komt.

Leuke Traktatie of uitdeel, voor jong en oud, de heerlijke geur komt u tegemoet bij het maak van verse popcorn. Eenvoudig en snel bakt u zelf de lekkerste popcorn om uit te delen met verjaardag / kinderfeest popcornmachine. Dit krijgt u erbij:

  • Popcorn Mais
  • Popcorn Suiker
  • Zonnebloem olie
  • 25 uitdeel zakjes
  • en gebruiksaanwijzing

Limonadefontein met verlichting € 15
Borg € 50, dit krijgt u bij het schoon en werkend retourneren weer terug.

Kinderen kunnen  hun eigen glaasje limonade tappen met deze geweldige limonade fontein! De onderste schaal wordt verlicht door rode lampjes. De limonadefontein is ongeveer 50 cm. hoog en kan (bij) gevuld worden met maximaal 2.5  liter limonade!

Ook leuk als cocktailfontein op een `grote mensen feestje`: vul de fontein met champagne, een cocktail, wijn of een ander lekker drankje.


Diverse disco verlichting

Stroboscoop € 5,00.
Borg € 10 dit ontvangt u bij onbeschadigd retourneren weer retour

Uit deze supercompacte stroboscoop komt verrassend veel licht! Laat hem flitsen op een snelheid tussen de 0 en 10 flitsen per seconde en uw feestje ziet er al meteen een stuk spannender uit. De stekker in het stopcontact pluggen is alles wat u hoeft te kunnen.


Moon Flower Projector
€ 10,00.
Borg € 20 dit ontvangt u bij onbeschadigd retourneren weer retour

De Party FunLights disco moonflower is een gave manier om je muren en plafond te kleuren en vele gekleurde lichtprojecties te creëren. Stekker in het stopcontact, vervolgens zet je een muziekje op. Zie hoe deze moonflower erop reageert!


TDC Sunrise
10,00.
Borg € 20 dit ontvangt u bij onbeschadigd retourneren weer retour

Alsof de zon opkomt en felle, kleurrijke stralen op aarde loslaat, zo kun je de TDC Sunrise omschrijven. Dankzij een roterende chip met 6 kleurrijke LEDs (in rood, groen, blauw, amber, wit en paars) en de speciale transparante ‘dome’ worden honderden lichtstralen de ruimte in geprojecteerd, uw hele kamer is werkelijk van boven tot onder een prachtig lichtspektakel


Karaoke-set
€ 50 per dag.
Borg € 250, dit ontvangt u bij goed werkend en onbeschadigd retourneren direct retour.

Deze mobiele geluidsinstallatie is een professionele mobiele geluidsinstallatie met CD en MP3 audio systeem met een BlueTooth-ontvanger voor audio streaming.

Deze professionele mobiele geluidsinstallatie met ingebouwde 450W versterker en accu is ideaal voor (karaoke) feesten, incl 1 bekabelde en 2 draadloze microfoons en kan overal gebruikt worden (mits goed opgeladen) zelfs wanneer er geen stopcontact aanwezig is. Ideaal voor scholen, sporthallen, dans, kamperen, (karaoke) feesten enzovoort.

 

Bovengenoemde prijzen zijn obv zelf ophalen en retour brengen in Groot-Ammers.
Bezorgen is mogelijk obv reiskosten vergoeding, max. 25 km vanaf Groot-Ammers