Kinderen vinden het prachtig om te kijken hoe een je van een ballon de leukste creaties tevoorschijn tovert.

De kleuren van de ballonnen, de creaties die gemaakt kunnen worden en de interactie met de kinderen, het is altijd een feest.

Met mijn ballonnenkoffertje en ballonnenpomp, evt. in een vrolijk en fleurig outfit,  kom ik op elk feestje waar kinderen zijn. Naast de standaard hondjes of zwaardjes maak ik ook andere prachtige balloncreaties die erg gewild zijn bij de jonge gasten! Op locaties maak ik balloncreaties van max. 2 ballonnen zodat er veel kinderen een ballon kunnen krijgen en dit maakt het tot een perfecte activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of ander evenement.

Daarnaast is het ook mogelijk om de kinderen (en ouders) zelf hun draai-kunsten uit te laten proberen en met elkaar maken we er een zelf gemaakte creatie van die mee naar huis mag!

De kosten van ballonentertainment zijn € 45,00 exclusief btw voor het 1e uur en daarna € 40,00 exclusief btw per uur.  Voor meer informatie over beschikbaarheid en bijkomende kosten, gelieve contact op te nemen via de mail

Ballonentertainment kan ook perfect gecombineerd worden met schminken en glittertattoos.

LET OP!: Binnen Groot-Ammers geen kilometerkosten. Buiten Groot-Ammers €0,35 per gereden kilometer (dus ook de terugweg!) Dit is een combi van reiskosten en reistijd

Workshop ballon vouwen tijdens een SUPERhelden feest!
In November en December ook in te huren als
Pieten on Tour met ballonentertainment!