Ondanks Corona zijn we dit jaar Groot-Ammers niet vergeten en ism Tonja’s Schmink & Festijn zijn “de Pieten on Tour” weer in de buurt gesignaleerd.
Om alvast te kijken waar alle lieve kinder en wonen zijn de Spiek Pieten alvast on tour gestuurd en ze zijn overal te vinden in het dorp (klik verderop in dit artikel op de link om het bestand te openen)
Zoek je mee naar de Spiek Pieten? Waar zullen ze zich toch verstopt hebben? Als je op Spiek Pietenjacht gaat met je vader, moeder, opa, oma of met je vriendjes en vriendinnetjes kun je een gevonden Spiek Piet afstrepen op de kaart en kijk of je daarbij een opdracht moet doen.
Klik op de link waarin uitleg, de afstreep- opdrachten kaart en de SpiekPieten te vinden zijn.
Vergeet niet op de Facebookpagina https://www.facebook.com/Spiek-Pieten-on-Tour-in-Ammers-109053947683805 je foto en adres achter te laten zodat we met elkaar kunnen zien waar de Pieten te vinden zijn en voor wie wil kan dan ZELF een route uitstippelen.
Veel plezier allemaal! Kom je mensen tegen in je buurt heb er erg in om dan voldoende
afsta
nd te houden, zo houden we het voor iedereen leuk in deze bijzondere tijd om toch even naar buiten te gaan.
Vind je het een leuk idee maar wil je niet op speurtocht? Zet gerust een SpiekPiet voor je raam voor de kinderen en mensen die wel mee doen, hoe meer hoe gezelliger!
Categorieën: Pieten on Tour